Idris Elba hakeutui terapiaan: ”Olen työnarkomaani”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Idris Elba on paljastanut, että hän on käynyt terapiassa vuoden ajan sen jälkeen, kun hänestä tuli työnarkomaani. Elba paljastaa, että hän vietti kerran 10 päivää putkeen elokuvan kuvauksissa ja vältti siten viettämästä aikaa perheensä kanssa.

Luther-sarjassa näytellyt 51-vuotias mies sanoi, että hän siirtyi epäterveellisiin toimintatapoihin useiden rooliensa takia. Hän on näytellyt Hollywoodissa ja TV-sarjassa, avannut baarin ja osallistunut hyväntekeväisyystyöhön. Hän kertoi hiljattain julkaistussa Changes-podcastissa hakeneen apua neuvonantajalta, joka auttoi häntä selviytymään työ- ja perhe-elämän epätasapainosta.

– Olen ollut terapiassa noin vuoden ajan. Se on paljon. Olen ajatellut paljon muutosta ja osa käytöksestäni on muuttunut, Elba paljastaa ja jatkaa:

– Se ei johdu siitä, ettenkö pidä itsestäni tai muusta sellaisesta, vaan se johtuu vain siitä, että minulla on joitain tapoja, jotka ovat muuttuneet itsestäänselvyydeksi ja työskentelen alalla, jossa minut palkitaan noista epäterveellisistä tavoista.