Poliisi julkaisi videon Tupacin murhasta epäillyn pidätyksestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen suurimpiin hiphop-tähtiin lukeutunut Tupac Shakur murhattiin vuonna 1995. Tapauksen tutkinnassa tapahtui taannoin uusi käänne, kun Las Vegasin poliisi pidätti Duane ”Keffe D” Davisin räppärin murhasta epäiltynä.

Poliisi on sittemmin julkaissut videon 30. syyskuuta tapahtuneesta pidätyksestä. Haalarikameran videolla nähdään, kuinka Davis otetaan kiinni hänen kotinsa ulkopuolella. Epäilty ei vastusta pidätystä ja pysyttelee koko tilanteen ajan rauhallisena.

Videolla kuullaan Davisin ja häntä pidättämässä olleen poliisin välistä keskustelua. Davis vaikuttaa tietävän tarkalleen, miksi hänet on pidätetty. Epäilty ihmettelee, miksi pidätyksestä ei tehty samanlaista spektaakkelia kuin hänen kotiinsa heinäkuussa suoritetusta ratsiasta.

Nykyään 60-vuotias Davis toimi aikoinaan The South Side Compton Crips -jengin johtajana. Hän on aikaisemmin myöntänyt olleensa autossa, josta Tupac Shakuria ammuttiin kohtalokkaana iltana.