Katie Price huomasi ikävän piirteen Russell Brandissa: ”Yritti iskeä stylistini tyttöystävänsä silmien alla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Price on ollut vuosikausien ajan seurapiireissä. Nyt 45-vuotias glamourmalli on antanut laajan haastattelun The Guardian lehdelle. Hän muun muassa kertoo, että koomikko Russell Brandin kohtaamat syytökset seksuaalisesta hyväksikäytöstä eivät tulleet yllätyksenä.

– Olen tavannut Russellin muutaman kerran. Hänen henkivartijansa oli ennen minulla töissä. Minusta Russell Brand on mukava tyyppi, itse asiassa aika hauska. Olimme jumissa hänen kanssaan kerran Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä, julkkiskaunotar kertoi.

– Hänellä oli mukana silloinen tyttöystävänsä ja minä olin Peter Andren, ensimmäisen aviomieheni kanssa. Hän yritti iskeä stylistini, vaikka hänen tyttöystävänsä seisoi siinä hänen kanssaan. Tällainen käytös kertoo paljon. Totuus tulee aina lopulta ilmi, Price muistelee.