Vanderpumpin suhdeskandaali: Tom Sandoval harkitsi rajua tekoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kymmenen vuotta esitetty realityohjelma Täydellinen Mrs. Vanderpump -sarja esittelee Lisa Vanderpumpin ravintoloiden perikalifornialaisten nuorten tarjoilijoiden elämää. Sarjassa on seurattu, miten päähenkilöt ovat saavuttaneet julkisuutta. Mielenkiintoisin osuus on heidän parisuhde-elämänsä.

Sarjassa esiintyneet Tom Sandoval ja Ariana Madix erosivat hiljattain. He olivat sarjassa pitkään pariskuntana, jonka suhde vaikutti tasapainoisimmalta. Sittemmin selvisi, että Sandovalilla on ollut yli puolen vuoden ajan suhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa. Leviss oli Madixin läheinen ystävä ja James Kennedyn ex-tyttöystävä.

– Joskus tunsin itseni hyvin, hyvin itsetuhoiseksi ja kävin lähellä itsemurhaa, Sandoval kertoi uudessa podcastissaan Kyle Chanille ja Jason Baderille muistellessaan skandaalia.

– Maailmasi alkaa vain romahtaa itsestään, eikä silloin pysty näkemään tunteiden ulkopuolelle, Tom jatkoi ja paljasti tunteiden vyöryneen hänen ylitseen dominoefektin lailla.

Tom Sandoval ja Ariana Madix olivat yhdessä lähes vuosikymmenen ajan.