Odottamaton villieläin purjeveneen kannella: ”En voi sanoa nähneeni mitään vastaavaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridalaisessa satamassa kiinni olleen purjeveneen kannella nähtiin taannoin odottamaton vieras. Veneeseen oli noussut merikarhu sanan kirjaimellisessa merkityksessä.

Veneyritys TowBoat U.S. Naples-Marco Islandin omistaja oli kuljettamassa proomua satamaan, kun hän huomasi meressä jotain yllättävää. Vedessä uiskenteli mustakarhu.

– Olemme nähneet suistokrokotiileja, alligaattoreita, haita ja sen sellaista, mutta en voi sanoa nähneeni mitään vastaavaa koskaan aikaisemmin. Enkä usko että näen vastaisuudessakaan, Dillman kuvaili WBBH-TV-uutissivustolle.

Dillman yllättyi hetkeä myöhemmin vielä enemmän, sillä karhu oli onnistunut kiipeämään purjeveneen kannelle. Dillmanin mukaan eläin vain kuljeskeli edestakaisin hämmästyneiden ihmisten seuratessa sen puuhia satamasta. Karhun liikkeitä seuraavien viranomaisten mukaan eläin todennäköisesti etsi veneestä ruokaa.