Sharon ja Ozzy Osbourne tekivät itsemurhasopimuksen – paljastivat nyt syyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sharon Osbourne on paljastanut vuonna 2007 tehdyssä haastattelussa, että hänellä ja hänen aviomiehellään Ozzy Osbournella on yhteinen avustettu itsemurhasopimus. Pariskunta on päättänyt, että he tulevat päättämään oman elämänsä mikäli he sairastuisivat muistisairauteen.

Osbournen perheellä on yhteinen The Osbournes Podcast -ohjelma, 71-vuotias Sharon, 74-vuotias Ozzy sekä lapset, 37-vuotias Jack ja 38-vuotias Kelly, juttelevat heitä koskevista puheenaiheista. Uusimmassa jaksossaan perhe käsitteli vanhaa uutista, jonka mukaan vanhemmat hakeutuisivat eutanasiaklinikkaan mikäli heidän kuntonsa romahtaisi niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Sharon Osbourne pysyy yhä kannassaan ja kertoo, että hän ja Ozzy matkustavat Sveitsiin Dignitas-nimiseen lääkärin avustamaan itsemurhaorganisaatioon jos he sairastuisivat. Sharon tarkensi, että muistisairaus yhdistettynä siihen, että ei pystyisi enää huolehtimaan itsestään tai hoitamaan omia vessakäyntejään, olisi hänelle liikaa.