The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muutoksen tuulet puhaltavat The Voice of Finland -ohjelmassa tulevalla kaudella. Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki sekä Anna Puu jäävät pois laulukilpailun valmentajajoukosta. Tilalle astuu kaksi uutta suomalaisartistia.

The Voice of Finlandin uusina tähtivalmentajina toimivat Sanni ja Arttu Wiskari. Sanni nähtiin jo apuvalmentajan roolissa ohjelman 11. kaudella vuonna 2022. Wiskari oli puolestaan valmentajana The Voice Kids -ohjelmassa vuonna 2014.

– Olen jo pidempään miettinyt, että jonain päivänä olisi hienoa päästä istumaan punaiseen tuoliin etsimään, löytämään ja valmentamaan uusia artisteja musiikkialalle. Kun minua kysyttiin mukaan, vastasin sekunneissa isoilla kirjaimilla myöntävästi. Kun tapasimme uudella valmentajakokoonpanolla ensimmäisen kerran, en muista, milloin olisin viimeksi nauranut niin antaumuksella, Sanni kuvailee tiedotteessa.

– Ääni ei ole kaikki kaikessa vaan se kokonaissaundi. Se jokin, joka saa minut miettimään, että en ole koskaan kuullut mitään vastaavaa. Toivon rohkeita biisivalintoja, joiden ei aina tarvitse olla niitä kaikista vaikeimpia kappaleita, Wiskari kertoo.

Tähtivalmentajina jatkavat myös aikaisemmilta kausilta tutut Maija Vilkkumaa ja Elastinen. Heikki Paasosen ja Jaana Pelkoisen juontamat The Voice of Finlandin uudet jaksot alkavat Nelosella ja Ruudulla tammikuussa 2024.