Johanna Tukiainen pudotti uutispommin – palaa keikkalavoille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kohukaunotar, tanssija ja glamourmalli Johanna Tukiainen niitti vuosia sitten kohua toisensa perään, kun ministeriero ja lukemattomat ylilyönnit pitivät hänet pitkään otsikoissa. Tuolloin Tukiainen teki myös musiikkiuraa ja keikkaili klubeilla. Nyt hän on kertonut palaavansa taas keikkalavoille.

Tukiainen kertoo Facebookissa, että hän esiintyy lokakuun lopulla Laajasalossa. Luvassa on tanssishow, mikä on täynnä yllätyksiä. Keikka on Laajasalossa sijaitsevassa Pallogrilli-ravintolassa ja esitys kulkee nimellä Johanna Tukiainen Barbie Show.

– Mukaani tulee yllätysesiintyjä! Se voi olla Paul, naamioituneena tietysti. Se voi olla Veijo, piparkakkumiesasu päällään. Tai se voi olla jotain muuta…, Johanna kirjoittaa Facebookiin uudella Esther Sara -käyttäjätunnuksellaan.

Johanna Tukiaisen perhe-elämä Ruotsissa on ollut isoa myllerrystä täynnä. Hän menetti taannoin tyttärensä Isabell Tahirin huoltajuuden Ruotsin kamarioikeuden päätöksellä.