Caitlyn Jenner paljasti – ei halunnut tietää Kimin härskistä videosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on maailman tunnetuin realitytähti, joka on aikoinaan nostanut kuuluisuuteen koko perheensä hänen kotikutoisen aikuisviihteensä ansiosta. Kardashian Dynasty -teoksessa paljastettiin taannoin, että Kim Kardashian itse allekirjoitti sopimuksen videon vuotaneen Vivid Entertainmentin kanssa.

Kim Kardashian esiintyi julkisuuteen vuotaneella videolla ex-miehensä Ray J:n kanssa. Mies esitti taannoin sosiaalisessa mediassa todisteita siitä, että Kris Jenner olisi ollut mukana videon julkaisemisessa. Miehen mukaan Kim Kardashianin äiti oli katsonut videot, valinnut niistä parhaat ja pyytänyt tekemään niistä kopioita varmuuden vuoksi.

Kris Jenner on kuitenkin kieltänyt osallisuutensa ja pysyy kannassaan. Nyt Caitlyn Jenner on Daily Mail -sivuston mukaan antanut ympäripyöreitä vastauksia, joissa annetaan olettaa hänen huomanneen kotonaan videoon liittyviä keskusteluja. Hän päätti kuitenkin pysytellä asiasta erossa.

– Mitä ikinä onkaan meneillään, haluan pysytellä siitä ulkona ja lähden golfaamaan, Caitlyn Jenner muistelee kertoneensa Kris Jennerille.

Caitlyn Jenner ei missään vaiheessa halunnut tietää mitään koko videojupakasta. Hän kertoi, että ei ole kertaakaan puhunut asiasta Kris Jennerin tai Kim Kardashianin kanssa ja haluaakin pitää asian sellaisena.