Chris Hemsworthin kokki paljasti: Näin paljon näyttelijä syö massakautena

Fitness Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michelin-koulutettu espanjalainen kokki Sergio Perera on toiminut lukuisten tähtien yksityisenä kokkina. Mies on työskennellyt muun muassa Tom Cruisen ja Leonardo DiCaprion kanssa. Hän on auttanut myös Chris Hemsworthia pääsemään tavoitteisiinsa rooleja varten ja joko pudottamaan painoaan tai keräämään massaa.

Australialaisnäyttelijä Chris Hemsworth tunnetaan erityisesti supersankari Thorin roolista Marvel-elokuvissa. Hemsworth tarvitsee paljon proteiinia ja pitää ruokavalionsa melko puhtaana ja välimerellisenä. Miehen ruoissa rasvanlähteenä toimii usein hyvälaatuinen oliiviöljy.

Chris Hemsworth rakastaa Daily Mail -sivuston mukaan grillattua ruokaa ja syö paljon kasviksia, vihanneksia ja lihaa. Mies söi treenatessaan jopa kuusi isoa ateriaa päivässä. Yksi niistä oli aina suuri salaatti, joka sisälsi raakoja ja kypsennettyjä vihanneksia, hapatettuja tuotteita, pähkinöitä, siemeniä, hyviä rasvoja ja pihvin tai ison palan kalaa.

Aterioita täydensivät myös aamiaisen ohessa juotu ravinnerikas vihersmoothie ja treenin jälkeen nautittu proteiinipirtelö, johon oli lisätty C-vitamiinia. Lounaaksi ja aikaiseksi illalliseksi mies söi ison pihvin ja kasviksia. Myöhäiseksi illalliseksi hän söi vaaleaa kalaa, ison salaatin ja paahdettuja vihanneksia.