Nainen lähti pitkälle roadtripille Yhdysvalloissa – katosi kesken matkan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen 32-vuotias Chelsea Grimm katosi kesken pitkän ajomatkan yhdessä parta-agamalemmikkiliskonsa kanssa. Hänen vanhempansa ilmoittivat Chelsea Grimmin kadonneeksi sen jälkeen, kun häneen ei saatu yhteyttä päiväkausiin.

Chelsea Grimm oli kertonut vanhemmilleen, että aikoo mennä telttailemaan Arizonaan eikä siellä ole kuuluvuuksia. Hänet nähtiin viimeksi ajoneuvossaan 30. syyskuuta lähellä Arizonan Ashforkia. Hänen autonsa löydettiin tien reunasta 5. lokakuuta renkaat rikkoutuneina, mutta muuten siistinä ja lukittuna. Autossa ei ollut naisen omaisuutta tai lemmikkiliskoa. Hänen puhelinta ja luottokorttejaan ei ole käytetty sen jälkeen.

Vain kaksi päivää ennen viimeistä havaintoa Grimm oli jutellut poliisin kanssa Williamsissa, Arizonassa. Poliisi keskusteli naisen kanssa saatuaan puhelun epäilyttävästä ajoneuvosta lähellä hautausmaata ja sotamuistomerkkiä. Valokuvaajana ja taiteilijana itsensä elättävä Grimm näytti poliisin haalarikameran tallenteen perusteella olevan järkyttynyt kuvattuaan kadonneiden sotilaiden muistomerkkiä, Law & Crime uutisoi.

Grimmin perhe on palkannut yksityisetsivän auttamaan paikallisia viranomaisia heidän tyttärensä katoamisen tutkinnassa. Grimm aikoi ajaa koko Yhdysvaltojen läpi häihin Connecticutiin saatuaan tietää, ettei hän voinut ottaa lemmikkiliskoa lentokoneeseen.