Behm ilmestyi jättinäytölle New Yorkin times Squarella – tästä on kyse

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen laulaja-lauluntekijä Behmin kuvan on voinut nähdä viime päivinä miljoonakaupungin vilkkaalla aukiolla. Behmin kuva on koristanut valtavaa mainostaulua New Yorkin Times Squarella. Artisti iloitsi asiasta Instagram-julkaisussaan.

– Jassoooo, siellä oltiin sitten ihan muina muusikoina koristamassa Times Squarea! Hii, hieno juttu!, Behm kirjoitti kuvatekstissä.

Behm näkyy suurella näytöllä musiikkipalvelu Spotifyn Equal-ohjelman mainoksessa. Spotifyn Equalin tavoitteena on parantaa tasa-arvoa musiikissa ja nostaa näkyviin naisartisteja, -tuottajia ja musiikkialan ammattilaisia eri puolilta maailmaa. Viime vuonna mainoksessa nähtiin toinen suomalaisartisti, Bess.

Behm julkaisi tänä syksynä toisen studioalbuminsa. Merkittävät erot -niminen levy ilmestyi levykauppojen hyllyille ja suoratoistopalveluihin 22. syyskuuta.