Tässä he ovat: Temptation Island Suomen uudet pariskunnat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen realitysarja Temptation Island Suomi käynnistyy jälleen 8. marraskuuta, ja aiemmin paljastettujen sinkkumiesten ja -naisten lisäksi nyt on esitelty tuotantokauden parit. Mukana on tuttuun tapaan neljä paria, jotka testaavat viettelysten voimaa.

Mukana ovat tyylikkäät espoolaiset Kia ja Elmer, jotka ovat molemmat 20-vuotiaita ja tunteneet toisensa jo eskarista lähtien. He ovat seurustelleet kolmen vuoden ajan. Elmer asuu vielä kotona, mutta antaa miehille tyylivinkkejä sosiaalisessa mediassa.

Helsinkiläiset 33-vuotias Jyrke ja 23-vuotias Jasmine edustavat saarella räväkämpää osastoa, sillä Jyrkellä on näyttävät tatuoinnit, joita hän tekee itse myös muille. Aikaisemmasta Temptation Islandin tuotantokaudelta sinkkuna tutuksi tullut Jasmine työskentelee kultasepänliikkeessä. He ovat seurustelleet reilut kaksi vuotta.

Perinteisen Lahden kiintiön Temptation Islandilla täyttävät tällä kertaa 28-vuotias Jonna ja 30-vuotias Joni, jotka olivat taannoin mukana toisessa televisiosarjassa. Mukana on tällä kertaa myös pari Tallinnasta, sillä 23-vuotiaat Krete ja Nico asuvat Virossa. He tulivat aiemmin joillekin katsojille tutuksi Love Island Suomi -ohjelmasta.