Janni Hussi ja Lauri Joona onnettomuudessa – ralliauto sai rajusti osumaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Janni Hussi aloitti taannoin uuden uran rallikartturina, ja äskettäin hänen kerrottiin etenevän urallaan WRC2-luokkaan, kun hän istui kuljettaja Lauri Joonan kartturiksi. WRC2-luokka on MM-rallin kakkostaso, jossa ajetaan 13 kilpailua. Joonan ja Hussin on tarkoitus ajaa ainakin seitsemän kisaa ja yksi testikisa.

Nyt ralliura on kokenut ikävän kolauksen, kun heidän autonsa Espanjassa ajautui tieltä ja sai rajuja vaurioita. Joona kertoi tapauksesta sosiaalisessa mediassa kuvien kera, ja tuon päivityksen mukaan sekä kuski että kartturi ovat kunnossa. Vasempaan etukulmaan osumaa saanut auto näyttää jyränneen samalla myös sähköpylvään. Lauri toteaa kuvien yhteydessä, että ”Tätä se ralli välillä on, mutta ei me lannistuta”.

Hussin ralliura alkoi toukokuussa 2022, kun ralliautoilija Sami Pajari haastoi hänet kartturikseen yhdeen kilpailuun. Pajari ja Hussi kilpailivat yhdessä Lahti Historic rallyssa elokuussa 2022. Juontaja toimi SM-rallin kaudella 2024 Heikki Kovalaisen kartanlukijana. Hussi jättäytyi viime keväänä pois Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta keskittyäkseen omaan ja läheistensä hyvinvointiin. Hussi on toiminut myls muun muassa Ennätystehdas ja Big Brother Suomi -ohjelmien juontajana.