Piilokamerasta tuttu Suzanne Somers on kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen näyttelijä Suzanne Somers menehtyi sunnuntaiaamuna 15. lokakuuta rintasyöpään. Hän taisteli rintasyövän kanssa vuodesta 2000 lähtien. Hän olisi täyttänyt juuri 77-vuotta.

– Suzanne Somers kuoli rauhallisesti kotonaan varhain aamulla 15. lokakuuta. Suzannen lähellä olivat hänen rakastava miehensä Alan, hänen poikansa Bruce ja muu lähisuku, perheen tiedottaja kertoo.

Suzannen ura alkoi vuonna 1977, kun hän esiintyi Three’s Company -sitcomissa yhdessä John Ritterin ja Joyce DeWittin kanssa. Sittemmin hän rakensi kuntoimperiumia ThighMaster-lehden tiedotusvälineiden tiedottajana. Kyseessä on harjoitusväline, jota puristellaan reisien välissä.

Hän ja hänen miehensä Alan Hamel laajensivat imperiumia hyvinvointibisneksellä sekä painonpudotusta ja seksiä koskevilla kirjoilla. Somers muistetaan myös piilokamerasta, eli Candid Camera -ohjelmista. Suzanne Somers on myös aiemmin paljastastanut harrastavansa seksiä vähintään kaksi kertaa päivässä. Hän oli onnellisesti naimisissa aviomiehensä Alan Hamelin kanssa peräti 46 vuoden ajan.