Britney Spears avautui kokemastaan arvostelusta – oma isä haukkui lihavaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spearsin odotettu elämänkerta The Woman in Me eli Nainen minussa julkaistaan 24. lokakuuta. Moni julkkis odottaa kirjan julkaisua kauhunsekaisin tuntein, koska Spears on kertonut paljastavansa viimein totuuden hänen elämänsä eri käänteistä.

Yksi kohahduttavimmista paljastuksista kirjassa liittyy hänen ja Justin Timberlaken suhteeseen. Britney Spears kertoo kirjassa tehneensä abortin seurustellessaan Timberlaken kanssa. Naisen mukaan poikaystävä suostutteli hänet siihen.

Britney Spears on kertonut People-sivustolle antamassaan haastattelussa, että aikuisiän saavutettuaan hänen ei sallittu olla aikuinen. Naiselta odotettiin lavalla seksikkyyttä, mutta omassa elämässään hänen piti olla kuin pikkutyttö, joka ei saa olla vastuussa omista rahoistaan tai päätöksistä koskien hänen elämäänsä.

Britney Spears kertoi myös, että jatkuva hänen ulkonäkönsä ja vartalonsa arvosteleminen lähipiirin ja perheen toimesta oli hyvin kuluttavaa. Etenkin hänen oma isänsä kritisoi naista ja hänen kokoaan. ”Sain jatkuvasti kuulla kuinka lihava olen”, Spears kertoo kirjassaan. Lopulta nainen koki olevansa vain varjo omasta itsestään.