Kohupari erosi? Iida Vainio poisti Instagram-tilin ja Archie Cruz yhteiset kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa tavanneet ja rakkauden löytäneet viihdepersoona Iida Vainio ja rockmuusikko Archie Cruz ovat muuttaneet yhteen, kihlautuneet ja suunnitelleet häitä. Nyt kaikki vaikuttaa kuitenkin kääntyneen päälaelleen.

Iida Vainion koko Instagram-tili on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Archie Cruz ei ole puolestaan päivittänyt kaunotarkihlatustaan halaistua sanaa, ja aiemmat päivitykset blondiin liittyen on niin ikään poistettu. Suhde alkoi siitä, kun aksikko sai lähtöpassit realitysarjan kuvauksista ja heidät bongattiin pian sen jälkeen Tukholman laivalla kuhertelemassa. Cruz on kommentoinut mediassa, että hän rakastaa Iidaa. Tunne on molemminpuolinen.

– Farmi purkissa, ja olen löytänyt sielunkumppanini, Archie kirjoitti aiemmin Instagramin tarinoissa kihlajaiskuvan kera.

Archie Cruz suunnittelee parhaillaan jonkinlaista sooloprojektia musiikin parissa. Kaksikon oli tarkoitus lähteä yhdessä piakkoin Los Angelesiin ensimmäistä kertaa, ja rokkarin piti esitellä paikkoja muruselleen.