Legendaarinen DTM tekee paluun – homobaari viettää pian avajaisia

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jos etsitään Suomen tunnetuinta homobaaria, niin Helsingissä sijainnut DTM pääsee kärkisijoille heittämällä. Anniskeluravintola sulki ovensa vuonna 2020, mutta nyt se on tulossa takaisin kävijöidensä iloksi. Paikka tosin vaihtuu.

DTM avasi ovensa ensimmäisen kerran 90-luvulla. Viimeisin sijainti oli Helsingin ytimessä Mannerheimintiellä, mutta nyt seksuaalivähemmistöjen suosikkipaikka jatkaa toimintaansa Teurastamon alueella. Teurastamon DTM avaa ovensa ensimmäisen kerran perjantaina ja lauantaina 27.-28. lokakuuta.

– Emme ehtineet avaamaan ovia yleisölle kuluvan kesän aikana. Lähes satavuotiaan teollisuusrakennuksen muuttaminen yökerhoksi on aikaavievää ja vastaan on tullut yllätyksiä, jotka ovat viivästyttäneet töitä. DTM:ssä päästään juhlimaan pian viivästyksestä huolimatta, joten kannattaa pysyä kuulolla!, yökerho tiedotti aiemmin.