Beckhamin väitetty salarakas Rebecca Loos iskee takaisin: ”Davidin oma vika”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Netflix-suoratoistopalvelussa on julkaistu neliosainen Beckham-dokumenttisarja, joka on poikinut jo monia uutisotsikoita. Eniten katsojia on puhuttanut se kun aviopari kertoo David Beckhamin väitetystä salasuhteesta ja sen vaikutuksista heidän avioliittoonsa.

Dokumentissa käsitellään sitä miten David Beckhamin entinen henkilökohtainen avustaja Rebecca Loos väitti, että hänellä ja Davidilla oli ollut neljä kuukautta kestänyt suhde. Nyt Rebecca Loos on antanut uuden haastattelun medialle jouduttuaan jälleen vanhan kohun keskelle.

Rebecca Loos ei olisi halunnut ottaa asiaa uudelleen esille, mutta halusi kuitenkin kertoa jälleen oman kantansa koska asiaa on käsitelty taas tuoreen dokumentin myötä. Rebecca Loos ei ole pahoillaan siitä, että hän joutuu taas kertaamaan tapahtumien todellisen laidan, koska David Beckham on itse päättänyt ottaa salasuhteen osaksi dokumenttia.

Rebecca Loos on ihmeissään siitä miten uhriksi David tekeytyy dokumentissa. ”David Beckham on itse vastuussa siitä, että Victoria Beckham kärsi”, Loos kommentoi Daily Mail -lehden haastattelussa. Loos korosti myös sitä, että hän ei ole valehtelija. Suhde tapahtui ja David Beckhamin on kannettava oma vastuunsa siitä.