Hailey Bieber kommentoi Justinin asuvalintoja – faneilta kritiikkiä miehelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät viisi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Vaikka aviopari on ollut jo monta vuotta onnellisesti yhdessä, monet Justin Bieberin ja Selena Gomezin fanit eivät halua hyväksyä sitä, että Justin olisi onnellinen Haileyn kanssa.

Fanit antavat Hailey Bieberin kuulla sosiaalisessa mediassa jatkuvasti etenkin siitä kuinka heidän mielestään Justin Bieber ei arvosta naista. Tämä näkyy kommentoijien mielestä siinä miten Justin Bieber pukeutuu Haileylle tärkeisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin eikä kunnioita juhlavuutta omalla pukeutumisellaan.

Hailey Bieber on huomannut nämä kommentit ja ottanut niihin nyt GQ-lehdelle antamassaan haastattelussa kantaa. Naisen mukaan hän ja Justin eivät puhu keskenään pukeutumisesta vaan kumpikin pukeutuu oman olonsa mukaan ja toisinaan lopputulos on kummallekin yllätys. Justin Bieberillä on rennompi vaatetyyli kun taas Hailey Bieber haluaa pukeutua juhlavasti ja naisellisesti.