Paris Hiltonilla oli 45 hääpukua – ehti käyttämään hääpäivänä kuutta eri pukua

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on nykyään myös äiti. Simple Life -sarjan tähti sai miehensä Carter Reumin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa vuoden alussa. Lapsi saatettiin maailmaan sijaissynnyttäjän avulla.

Paris Hilton on ollut naimisissa nyt kaksi vuotta. Nainen muisteli Britannian Voguen julkaisemalla YouTube-videolla hänen hääpäiväänsä, joka oli 11. marraskuuta vuonna 2021. Naisen virallinen hääpuku oli upea Oscar de la Rentan suunnittelema ainutlaatuinen puku, joka oli tehty naiselle mittatilaustyönä.

Oscar de la Rentan puku ei ollut kuitenkaan ainoa puku, johon Paris pukeutui. 44 muutakin suunnittelijaa halusi osallistua naisen häihin, minkä vuoksi tähdellä oli hääpäivänään yhteensä 45 hääpukua. Paris yritti ehtiä käyttämään illan aikana mahdollisimman monen suunnittelijan valmistamaa pukua ja käytti lopulta hääpäivänään kuutta eri hääpukua.