Charly Jordan soitti biksut yllään – fanit riemastuivat videosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa. Nyt hänet nähdään poikkeuksellisen näyttävissä maisemissa.

Tällä kertaa Jordan on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän soittaa kevyttä housea ja esittelee miksaustaitoaan. Mikäli videon ääniraita on aito, on hänellä aidosti osaamista alalta.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.