Matkustajan sormuksen timantti katosi – lentokenttätyöntekijä pelasti sen vessasta

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisnainen koki taannoin elämänsä järkytyksen, sillä hän oli hukannut osan tärkeästä korusta matkustaessaan. Hän kuitenkin sai kadottamansa timantin takaisin lentokentän työntekijöiden ansiosta.

Kristen ja Brett Tunno lensivät UPI-uutissivuston mukaan ensin Las Vegasista Minnesotaan ja sieltä Pittsburghiin. Kotiin saapuessaan Kristen huomasi sormuksensa timantin kadonneen. Hän oli saanut korun äskettäin isoäidiltään.

Tilannetta hankaloitti se, ettei Kristen tiennyt missä vaiheessa matkaa timantti oli kadonnut. Hän oli valmis luovuttamaan, mutta Brett päätti ottaa yhteyttä Pittsburghin lentoasemaan heti varhain seuraavana aamuna. Asiakaspalvelija Apri Laukaitis selvitti pariskunnan käyneen lentoasemalla vessassa ja matkatavaroiden luovutuspaikassa.

Timanttia kahdesta vessasta etsinyt Laikaitis onnistui lopulta löytämään korun lattialta. Asiakaspalvelija ilmoitti löydöstä toiselle työntekijälle, joka sattui olemaan juuri puhelimessa Brettin kanssa. Huojentunut pariskunta sai timantin takaisin, ja he kiittivät työntekijöitä henkilökohtaisesti.

– Timantin ja sen aiheuttaman hullunmyllyn tarina on ollut erityinen kokemus, jonka minä ja isoäitini jaamme. Hän on 99-vuotias, ja on upeaa, että meillä on siitä yhteisiä muistoja, Kristen Tunno kuvaili.