Melkoinen temppu: Mies tasapainotteli 319 viinilasia päänsä päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kyproslainen Aristotelis Valaoritis työskentelee päivisin turvallisuusneuvonantajana, mutta hänellä on myös toisenlaista erityisosaamista. Hän toimii lasitanssijana, joka hämmästyttää kyvyllään tasapainotella viinilaseja päänsä päällä.

Valaoritis esittelee taitojaan verkossa jaetulla videolla. Siinä 62-vuotias mies onnistuu tasapainottelemaan päänsä päällä kerralla peräti 319 viinilasia. Yksikään lasi ei riikkoontunut, vaan sen sijaan Valaoritis rikkoi maailmanennätyksen.

– Nautin tämän tekemisestä. Näen yleisön kasvot täynnä jännitystä, aivan kuin he katselisivat elokuvaa, Valaoritis kuvaili Guinnessin ennätystenkirjalle.

Guinnessin ennätystenkirjan sääntöjen mukaan viinilaseja täytyi tasapainotella vähintään 10 sekunnin ajan. Valaoiritis rikkoi kyproslaisen Ntinos Kkantin vuonna 2022 tekemän edellisen ennätyksen, joka oli 270 viinilasia.