Julkkisrumpali Aaron Spears kuoli yllättäen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Grammy-ehdokas, musiikkituottaja ja arvostettu rumpali Aaron Spears on kuollut yllättäen 47-vuotiaana. Kuolinuutinen on järkyttänyt musiikkiteollisuutta ja artisteja, joiden kanssa mies on soittanut. Hänen sureva vaimonsa jakoi sydäntäsärkevän kuolinilmoituksen miehen virallisella Facebook-sivulla.

Aaron Spears on soittanut muun muassa Usherin, Just Bieberin ja Ariana Granden kanssa. Usherin tiimiin liittyminen oli kuitenkin ensimmäinen läpimurto miehelle ja hän sai myös Grammy-ehdokkuuden vuoden 2004 platinaa myyneestä Confessions-albumista. Tämän jälkeen Aaron oli mukana Usherin Funk Rock Orchestra -yhtyeessä ja liittyi mukaan maailmanlaajuiselle kiertueelle, joka kesti puolitoista vuotta.

Raporttien mukaan rumpali Aaron Spears saattoi kuolla äkillisesti sydänkohtaukseen, mutta perhe ei ole vielä kertonut hänen kuolinsyytään. Lukuisat musiikkimaailman tähdet ovat osoittaneet pahoittelunsa lahjakkaan tähden poismenon johdosta. Myös fanit ovat ilmaisseet surunsa Facebookissa.