Sisarvaimot-sarjan parilla jäätävä kohtaaminen – ei jäänyt katsojille epäselväksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjassa esiintynyt Christine Brown kertoi ensimmäisenä ottaneensa avioeron Kodysta. Nyt on julkaistu tunnelmia Christinen ja Kodyn ensimmäisestä tapaamisesta eron jälkeen. Välit ovat kirjaimellisesti jäätävät.

Eron suurin syy oli se, että perheessä ei ole vietetty tarpeeksi aikaa yhdessä ja varmistettu kaikkien hyvinvointia. Kody viihtyi lähinnä Robynin kanssa ja unohti kolme muuta vaimoa lapsineen. Christine ojentaa Kodylle kuitenkin rauhaneleen, jossa he voisivat yhteisymmärryksessä sopia lasten asioista keskenään. Kody sanoo kameroille, että hän ei pysty koskaan olemaan ystävä Christinen kanssa ja hän on äärimmäisen vihainen.

– Meillä on ollut Kodyn kanssa vaikeaa, kaikki tietävät tämän. Olen päättänyt lähteä. Se on vaikea päätös, mutta olen päättänyt valita onnellisuuden ja valita enemmän iloa elämääni. Haluan rauhaa, eikä suhteessa ole ollut paljoakaan toivoa, joten olen päättänyt lähteä, Christine perusteli päätöstään ennen eroa.

Christine oli pohtinut eroa jo vuosien ajan. Lopulta hän päätti, että suhdetta ei kannattanut enää pelastaa. Hän jätti moniavioisuuden kokonaan. Hän on myöhemmin kertonut, että Jenelle on ainoa, joka on pitänyt häneen yhteyttä perheestään lastensa lisäksi. Sittemmin Christine on mennyt uusiin naimisiin.