Uskovaisen realityperheen tytär: ”En olisi saanut käyttää housuja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uskonnollisesta Duggarin perheestä kertovan 19 Kids and Counting -realiysarjan tähti ja perheen tytär Jill Michelle Dillard on muistellut lapsuuttaan ja nuoruuttaan kristillisessä suurperheessä. Hän muun muassa kertoo, että vanhemmat eivät olleet mielissään siitä, että Jill käytti housuja. Hänen olisi pitänyt käyttää hametta.

Pieninkin poikkeama Duggarin perheen säännöistä aiheutti halveksuntaa ja syytöksiä. Perheen elämää on kuvailtu jopa kultiksi. Kun Jill alkoi käyttää housuja, hänen vanhempansa syyttivät häntä sisarustensa johtamisesta harhaan. Jill oli ensimmäinen Duggarin tyttäristä, joka meni naimisiin. Kulttisääntöjen mukaan tämä teki hänestä miehensä Derickin omaisuutta isänsä Jim Bobin sijaan.

Jill alkoi ensimmäistä kertaa elämässään tehdä todellisia päätöksiä ja itse. Hän pukeutui housuihin ja otti pienen nenälävistyksen. Jill ja Derick esiintyivät Kate Caseyn Reality Life -podcastissa. Jill kertoi, että isä Jim Bob ja Michelle-äiti painostivat häntä saadakseen hänet noudattamaan perhesääntöjä, vaikka hän oli naimisissa oleva aikuinen.

– Katso kuinka johdattelet. Sinä johdat nuoremmat sisaruksesi harhaan, Jill muistelee vanhempansa sanoneen, kun he kohtasivat hänet.

Jill sai arvostelua osakseen siksi, että hän teki omat valintansa, kuten päätti pukea housut jalkaan. Jill on myös kertonut aiemmin muistelmateoksessaan, että hänen äitinsä Michelle Duggar kehotti häntä ja hänen ystäviään pidättäytymään tanssimisesta juhlissa.