Auri Kananen kohtasi valtavan törkykasan – ystävät olivat tuhonneet naisen kodin

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tampereelta kotoisin olevalla Auri Kanasella on somekanavillaan miljoonia seuraajaa ympäri maailman. Ilmaiseksi todella sotkuisia ja likaisia koteja siivoava Kananen tietää, että paikkojen puhtaana pitämiseen voi rakastua. Taannoin Kananen kertoi suunnittelevansa Yhdysvaltoihin muuttamista.

Auri esittelee siivoamiaan kohteita niin Instagramissa kuin TikTokissakin. Nyt nainen on esitellyt vaikuttavinta roskavuorta, joka on koskaan osunut Aurin eteen. Auri sai kohteekseen makuuhuoneen, joka oli pullollaan roskia, pulloja ja likaa.

Siivousapua toivonut Grace kertoi, että hänen ystävänsä olisivat sotkeneet naisen huoneen sillä välillä kun hän itse olisi ollut työmatkalla. Huone oli uskomattoman huonossa kunnossa, mutta Auri sai tapansa mukaan siivottua huoneen hyvin siistiin ja asuttavaan kuntoon. Sänky ja patjojen likaisuus olivat ainoita asioita, jotka jäivät mietityttämään videon kommentoijia, mutta ilmeisesti Aurin siivousbudjettiin ei kuulunut uuden sängyn ostaminen.