Suomessa yritetään näyttävää Tesla-maailmanennätystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sähköautojen edelläkävijä Tesla on yleistynyt viime vuosina silminnähden myös Suomen teillä, ja reilun parin viikon kuluttua Teslalla ajavat yrittävät tehdä uuden näyttävän maailmanennätyksen Espoossa Vermon raviradan pysäköintialueella.

Tesla Club Finlandin järjestämän tempauksen tarkoituksena on saada raviradalle samaan aikaan peräti 600 Tesla-autoa, jotka kaikki käynnistävät autojen valoshow’n samanaikaisesti. Staran saamien tietojen mukaan nyt mukaan on jo ilmoittautunut 510 autoa. Lisätietoa linkin takaa.

Ennätysyritykseen kokoontuminen alkaa lauantaina 18. marraskuuta kello 16.00 ja ennätysyritys on tarkoitus suorittaa kello 20.00. Nykyinen ennätys on Saksassa toteutettu 255 Teslan samanaikainen valoshow. Yhdysvalloissa on tavoitteena rikkoa ennätys 400 Teslalla 11. marraskuuta. Suomessa tavoitellaan siis merkittävästi Yhdysvaltoja suurempaa osanottoa, jos siellä sattuisi uusi ennätys syntymään viikkoa ennen Suomen tapahtumaa.