MTV-teiniäidin skandaalit jatkuvat – nyt tuli ero aviomiehestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjasta kuuluisuuteen noussut Jenelle Evans on ollut toistuvasti ongelmissa lainvalvojien ja lastensuojeluviranomaisten kanssa. Nyt Jenelle on eronnut aviomiehestään David Easonista. Eason sai äskettäin syytteen 14-vuotiaan poikapuolensa, eli Jenellen lapsen, Jacen pahoinpitelystä.

The Sunin mukaan Davidin entinen vaimo Whitney Rich jakoi äskettäin julkisuuteen kuvakaappauksia tekstiviesteistä, joissa Eason pyytää anteeksi aikaisempaa käyttäytymistään ja tarjoutuu ostamaan naiselle syntymäpäivälahjan. Tämä on ilmeisesti saanut Jenellen enemmän pois tolaltaan kuin epäilykset lapsensa pahoinpitelystä ja naisen kerrotaan katkaisseen välinsä mieheen. Jenelle ja David ovat lopettaneet toistensa seuraamisen Instagramissa, ja kaikki Davidia sisältävät videot on poistettu hänen TikTok-tilistään.

Jenelle sai Jacen huoltajuuden takaisin äidiltään Barbaralta aiemmin tänä vuonna. Barbara oli hoitanut Jacea pienestä pitäen, koska Jenelleä pidettiin sopimattomana vanhempana. Ongelmat alkoivat nopeasti. Jace karkaili kotoaan toistuvasti. Viimeisimmän karkumatkan jälkeen Jace oli kertonut poliisille, että hänen isäpuolensa David Eason olisi pahoinpidellyt häntä.