Nutella-peppu kiinnostaa – Natashalla jo 2,3 miljoonaa seuraaja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Serbiasta Ruotsiin muuttanut glamourmalli Natasha Crown on tullut tunnetuksi jättimäisen takapuolensa ansiosta. Hän haluaa saavuttaa maailman suurimman takamuksen, ja turvautuu plastiikkakirurgian lisäksi muun muassa kaloripitoisten ruokien nauttimiseen.

Natasha Crown on kertonut aiemmin, että iso takapuoli saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja voimakkaaksi. Hän on hyödyntänyt plastiikkakirurgiaa myös kasvoihinsa etenkin huulten alueelle. Turpean suu näyttää olevan jatkuvasti yhtä törröllään kuin takamuksen hyppyri.

Crown on julkaissut Instagramiin videoita, joissa hän on pukeutunut vartalon muotoja korostaviin haalariasuihin. Hän ei tee videoilla muuta kuin kävele, mutta tämä riitää faneille, joita on pelkästään Instagramissa järisyttävät 2,3 miljoonaa.