Sara Sieppi itkun partaalla somessa: ”Älkää olko niin v**un ilkeitä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Sara Sieppi on noussut merkittäväksi sosiaalisen median vaikuttajaksi, joka ansaitsee elantonsa yrittäjän juuri somepäivitysten ja kumppanuuksien kautta. Sara on aiemminkin kertonut julkisesti saamistaan törkyviesteistä, ja nyt hän on käsitellyt asiaa Instagramissa.

Itkuinen Sieppi purkaa videolla tuntojaan ja toteaa, ettei hänkään ole sanonut muille, että näiden tulisi lopettaa työnsä, koska heitä kiusataan. Sieppi kehottaa ihmisiä ajattelemaan ennen kuin kommentoivat muiden päivityksiin ikäviä asioita. Hän suosittelee myös miettimään voisiko saman asian sanoa henkilölle myös kasvotusten.

Sara Sieppi tekee nykyisin merkittävää liikevaihtoa yrityksellään, joka keskittyy lähinnä sosiaalisen median vaikuttamiseen. Siepillä on jo yli 223.000 seuraajaa Instagramissa, jonne nainen päivittelee enimmäkseen kuulumisiaan. Taannoin Sara Sieppi teki itselleen myös TikTok-kanavan.