Emily Ratajkowski miehille: ”Älkää laittako deittailuprofiileihin näitä kuvia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen huippumalli Emily Ratajkowski on deittaillut avioeronsa jälkeen ahkerasti. 32-vuotias kaunotar on tapaillut viime vuosien aikana koomikko Eric Andréa ja Pete Davidsonia sekä poptähti Harry Stylesiä. Nyt nainen on iskenyt silmänsä ranskalaiseen näyttelijäkomistukseen Stéphane Bakiin.

Emily Ratajkowski kertoi Voguelle antamassaan haastattelussa, että avioeronsa jälkeen hän liittyi sinkkuna deittailusovelluksiin. Nainen sai tällöin itse profiilinsa tekoon apua ystäviltään, koska hän ei tiennyt pitäisikö hänen julkaista itsestään hassuja vai esimerkiksi hieman rohkeampia ja vietteleviä kuvia.

Emily Ratajkowski huomasi nopeasti, että useat miehet tekivät omien deittailuprofiiliensa kanssa saman virheen. Ratajkowskin mukaan omaan profiiliin ei kannata lisätä kuvia, jotka on otettu esimerkiksi häissä. Miehet voivat ajatella, että kuva on tyylikäs ja edustava, koska se on ammattivalokuvaajan ottama. Todellisuudessa nainen ei kuitenkaan saa siitä mitään irti, koska kuva ei anna vihjeitä siitä millainen miehen oma tyyli on.