Mitä ihmettä? Korvapuustit valmistuvat airfryerissa hujauksessa

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Salla Jokinen pitää TikTokissa suosittua kanavaa, jolla hän julkaisee herkullisia ja helppoja vegaanisia reseptejä. Naisen kanavalta löytyy ohjeita niin makeisiin kuin suolaisiinkin herkkuihin. Nainen opasti taannoin miten korvapuusteja voi tehdä airfryerissä.

Videolla nähdään miten helposti ja nopeasti muutaman raaka-aineen avulla pystyy tekemään korvapuustin kaltaisia leivonnaisia airfryerissa. Aluksi kaksi lehtitaikinalevyä kaulitaan hieman ohuemmiksi ja niiden päälle levitetään täyte. Täytteeseen tulee kaksi ruokalusikallista margariinia, kaksi ruokalusikallista fariinisokeria ja kaksi teelusikallista kanelia.

Seos levitetään tasaiseksi lehtitaikinan päälle ja taikinasta kääritään leveyssuunnassa rulla. Rullasta leikataan paloja, minkä jälkeen palat asetellaan airfryeriin niin, että kierre näkyy. Palat voi halutessaan vielä voidella esimerkiksi vaniljaisella soijamaidolla. Pullia paistetaan 190 asteessa noin seitsemän minuuttia, minkä jälkeen ne jo ovatkin valmiita nautittavaksi.

@sallajokin Korvapuustipäivän hätäratkaisu 🙈 Nää superhelpot lehtitaikinasta tehdyt korvapuustit valmistetaan uunissa tai airfyerissa. Onkohan nää enemmän pyhäinhäväistys kuin kunnianosoitus korvapuustipäivälle? Ainakin järkyttävän hyviä nää oli! Korvapuustit airfryerissa 2 lehtitaikinalevyä 2 rkl voita 2 rkl fariinisokeria 2 tl kanelia soijamaitoa voiteluun #korvapuusti #pulla #airfryerrecipes #jälkkäri #herkku #jälkiruoka #leivonta #leivontavinkit #lehtitaikina #airfryerreseptit ♬ alkuperäinen ääni – Salla Jokinen