Finnair uudistaa kaukokohteitaan – suosittu lomakohde mukana

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoyhtiö Finnair kertoo päivittävänsä talven 2024 liikenneohjelmaansa. Jatkossa Finnair tulee lentämään muun muassa Japanin Nagoyaan, johon yhtiö lensi ennen koronapandemiaa.

– On hienoa palauttaa pandemiaa edeltänyt yhteytemme Nagoyaan. Lennämme entuudestaan Tokion Hanedaan ja Naritaan sekä Osakaan, ja kesäkaudella 2024 meillä onkin yhteensä jo kaksikymmentä viikkovuoroa Japaniin, kertoo tiedotteessa Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Finnair aloittaa lokakuussa 2024 reittilennot Portugalin Faroon sekä Kanariansaarten Lanzarotelle ja Fuerteventuraan. Kyseisiin kohteisiin tulee kaksi viikkovuoroa. Ensi talvikaudelle tulee myös viisi viikkovuoroa lisää Manchesteriin sekä kaksi uutta viikovuoroa Dubliniin ja Edinburghiin.

Islannin Reykjavik saa kolme uutta lisävuoroa. Finnair alkaa myös operoida laajarunkokoneella Dubaihin ja Las Palmasiin.