Opettajasta tuli OnlyFans-tähti – tulot miljoonaan jo puolessa vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen amerikkalainen opettaja Brianna Coppage on ansainnut OnlyFans-alustalla lähes miljoona dollaria sen jälkeen, kun hän liittyi palveluun kesän aikana. Coppage työskenteli opettajana viisi vuotta ja vietti viimeiset kaksi vuotta St. Clair High Schoolissa englannin kielen opettajana.

Hän joutui eroamaan työstään, kun koulu sai tietää opettajan pitäneen OnlyFans-tiliä. Entinen opettaja Brianna Coppage paljasti Fox Newsille tienanneensa hämmästyttävän määrän rahaa, jonka hän on ansainnut aikuisille suunnatun sisällön tekemisestä. Coppage huomautti, että hänen vuotuinen opettajapalkkansa oli 42.000 dollaria, ja hän perusti alun perin OnlyFans-tilin helpottaakseen opintolainansa maksamisessa.

Coppagen opettajapalkalla hänen olisi täytynyt työskennellä lähes 24 vuotta ansaitakseen saman määrän rahaa, jonka hän on ansainnut OnlyFansista alle kuudessa kuukaudessa.

Coppage sanoi, että hänellä on nyt kymmeniä tuhansia tilaajia OnlyFansissa ja hän on moninkertaistanut tulonsa. Hän on myös maksanut kaikki velkansa.

– Olen pystynyt maksamaan kaikki opintolainani, kaikki autolainat, kaikki luottokorttivelat. Minulla ei ole velkaa nyt, ja se on todella vapauttavaa, Coppage kertoi KMOV:lle.