Provinssi julkaisi uusia tähtiä – vahvisti Nothing But Thievesin peruuntumisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomen pitkäaikaisimpiin festivaaleihin lukeutuva Provinssi järjestetään jälleen Seinäjoen Törnäväsaarella 27.-29. kesäkuuta 2024. Ensi kesän ensimmäiset artistikiinnitykset julkaistiin jo syyskuussa ja nyt festivaali on päivittänyt ohjelmaa uusilla esiintyjillä.

Provinssissa nähdään kesällä 2024 muun muassa brittiläinen metalliyhtye Bring Me The Horizon, mutta valitettavasti rockyhtye Nothing But Thieves on perunut Provinssin esiintymisensä logistisista syistä. Suomen keikka ei sovi heidän kiertueaikatauluunsa, mutta yhtye toivoo näkevänsä suomalaiset faninsa kuitenkin pian.

Uusia kiinnityksiä Provinssissa ovat YUNGBLUD, Bad Omens, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Apulanta, SANNI, Käärijä, Sexmane, Stam1na, Vola sekä Kvelertak. Lisää artistikiinnityksiä on tiedossa kuluvan vuoden aikana. Tapahtumaan myydään jo hieman normaalihintaisia lippuja edullisempia Early Bird -lippuja.