Suomalainen hotellihuone ihastutti brittitähteä: ”Meillä on oma sauna”

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jack Remmington on 29-vuotias somevaikuttaja ja artisti, joka on tullut monille tunnetuksi aikoinaan vuoden 2017 X-Factor -kilpailusta. Nykyään mies ihastuttaa suurta yleisöä sosiaalisessa mediassa iloisella ja kuplivalla persoonallaan. Miestä seuraa muun muassa TikTokissa yli 185.000 ihmistä.

Jack Remmington julkaisi taannoin hauskan videon, jossa hän on matkustanut Suomeen hyvän ystävänsä kanssa. Videolla mies yöpyy Tampereella ja on kertonut, että he ovat olleet Suomessa jo kolme päivää. Kolmen päivän aikana he ovat saaneet huomata miten pakkomielteisesti suomalaiset suhtautuvat saunaan.

Jack Remmington ihmettelee melko huvittuneena sitä, että Suomessa lähes jokaisella on sauna. Suurin ihmetyksen aihe on kuitenkin se, että jopa heidän hotellihuoneessaan on oma sauna vain heidän omassa käytössä. Kaksikkoa huvittaa myös se, että saunasta on suora näkymä makuuhuoneeseen.

@jackremmington This is so iconic we are never leaving Finland @Visit Finland @Visit Tampere ♬ original sound – jack rem x