Teddi Mellencamp taistelee ihosyöpää vastaan – paljasti uuden hoitomuodon jäljet

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuotantokauden verran. Nainen paljasti syyskuussa, että hän on taistellut melanooman kanssa jo jonkin aikaa. Mellencampilta löydettiin tällöin uusi ihomuutos, joka osoittautui ihosyöväksi. Melanoomadiagnoosi oli jo naisen kahdestoista.

Teddi Mellencamp aloitti lokakuussa uuden viisi viikkoa kestävän hoitomuodon, jossa naisen selän aluetta hoidetaan paikallisesti immunologisella voiteella. Kaikkia ihomuutoksia ei aiemmin ole saatu leikkauksissa poistettua, koska alue oli liian laaja.

Lähes kahden viikon hoidon jälkeen Teddi Mellencamp sai huomata, että voide ei ollut alkanut toimimaan odotetulla tavalla. Nyt naisen lääkeannosta on lisätty ja ihoon on noussut rakkuloita ja arpikudosta, jotka kertovat voiteen toimimisesta. Kahden viikon kuluttua Teddi Mellencampilla on jälleen uusi tarkastus, jossa hänen tilanteensa arvioidaan uudelleen.

Teddi Mellencamp kertoi aiemmin, että mikäli voide ei toimi odotetulla tavalla, hänen täytyy jälleen mennä leikkaukseen. Tällä kertaa leikattava ihoalue tulisi olemaan niin laaja, että sen paikkaamiseksi pitäisi siirtää ihoa hänen alavatsastaan.