Blind Channelin Joel sairaalaan – loukkaantui extreme-harrastuksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Blind Channel -yhtyeestä tunnettu Joel Hokka paljastaa joutuneensa leikkaukseen. Sairaalaan joutumisen taustalla on jo viime kesänä sattunut onnettomuus, joka tapahtui downhill-maastopyöräilyn parissa. Hokkan Instagramissa julkaisemassa kuvassa hänen vasen kätensä on kantositeessä.

– Älä kokeile tätä kotona. Tänään ikuinen rakkauteni extreme-urheilua kohtaan näytti tältä. Viime kesänä vietimme veljeni kanssa aikaa downhill-pyörillä. Hauskanpito meni vähän liian pitkälle ja hetken aikaa luulin olevani Travis Pasterna tai jotain, Hokka kirjoitti englanninkielisessä julkaisussa.

– Seuraavaksi tapahtui raju törmäys, minkä seurauksena vasen olkapääni meni pahasti sijoiltaan (tätä on tapahtunut ennenkin, mutta ei yhtä pahasti), joten minun täytyi vierailla lääkärillä, laulaja jatkoi.

Hokkan mukaan sairaalassa paljastui, että käsi täytyisi leikata mahdollisimman pian. Laulaja oli todennut Blind Channelilla olevan edessä kiertueita, ja niinpä leikkaus päätettiin toteuttaa vasta marraskuussa.

– Pysykää turvassa älkääkä harrastako tällaisia asioita. P.s. Luojan kiitos kyseessä oli vasen käteni, muusikko summasi.