Snoop Dogg perusti peliyhtiön poikansa kanssa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Snoop Dogg on tehnyt uuden aluevaltauksen. Artisti on perustanut yhdessä poikansa Cordell Broadusin kanssa Death Row Games -nimisen peliyhtiön. Peliyhtiö toimii Snoop Doggin vuonna 2022 ostaman levy-yhtiö Death Row Recordsin alaisuudessa.

Yhtiö käyttää sisällön luomiseen Unreal Editor for Fortnite -työkalua. Snoop Dogg ja Broadus ovat jo aikaisemmin lanseeranneet yhdessä interaktiivisen ravintolakonseptin.

– On upeaa, että isä ja poika työskentelevät yhdessä. Snoop on 51-vuotias, joten hän saattaa olla vähän pihalla peliasioista. Olen aina mukana pitämässä hänet ajan tasalla ja kääntämässä informaatiota tavalla, jota hän ymmärtää, Broadus kuvaili AfroTech-sivuston haastattelussa.

Kaksikon tavoitteena on lisätä Death Row Gamesin avulla representaatiota pelialalla. Broadus paljasti työskennelleensä viime aikoina myös edesmenneen Death Row Recordsille levyttäneen Tupac Shakurin perikunnan kanssa.