Realitytähti ei huomannut kameraa – paljasti olleensa sängyssä Michael B. Jordanin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bre Tiesi on kiinteistönvälittäjä ja realitytähti sarjassa Selling Sunset. Naisella on myös miljoonia seuraajia hänen sosiaalisen median kanavillaan, joissa hän esittelee elämänsä eri puolia niin töiden kuin yksityiselämänsäkin suhteen.

Bre Tiesi on nyt kertonut, että hän lipsautti vahingossa salassa pidetyn suhteensa näyttelijä Michael B. Jordanin kanssa. Nainen oli Selling Sunset -sarjan kuvauksissa luullut, että kamerat eivät vielä kuvaa, kun hän oli paljastanut harrastaneensa seksiä Jordanin kanssa.

Ohjelman naistähdet olivat istuneet sohvalla ja jutelleet leppoisasti kun kameroita oli vasta aseteltu. Kukaan ei aavistanut, että pientä jutustelua oli jo alettu kuvaamaan, koska tuotannon henkilöt eivät olleet antaneet siitä mitään ilmoitusta. ”Se on minun oma vikani. Minä tiedän paremmin”, Bre Tiesi on People-sivuston mukaan kommentoinut.

Näyttelijänä ja koomikkona tunnettu Nick Cannon on saanut 12 lastaan kuuden eri naisen kanssa. Viisi lapsista syntyi pelkästään viime vuoden aikana. Yksi lapsista on malli ja kiinteistövälittäjä Bre Tiesin kanssa saatu poika Legendary Love Cannon, joka on tällä hetkellä vuoden ikäinen.