Kohukaunotar Julia Fox ei kadu shokkityyliään – tätä mieltä on asuvalinnoistaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Foxin viimeisen vuoden aikana esiintynyt punaisilla matoilla ja muotitapahtumissa niin huomiota herättävien asuvalintojen kera, että hän on onnistunut varmistamaan sen, että paparazzien ottamat kuvat päätyvät aina lehtien sivuille. Nyt nainen esitteli inspiraation asujen takana.

Julia Fox pääsi Capital XTRA -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla arvostelemaan menneitä tyylivalintojaan. 33-vuotias nainen on todella rohkea pukeutuja ja toisinaan naisen asut ovat tuntuneet lähes impulsiivisen ajattelemattomilta, mutta tähti pystyy edelleen seisomaan kaikkien näyttävimpien asujen takana.

Julia Fox kertoi muun muassa näyttävästä asusta muotiviikoilla kun hänet kuvattiin mustassa lateksiasussa ja naisen laukkuna toimi iso naisen ruumista esittävä laukku. Julia Fox pitää asusta edelleen, mutta kertoi kaatuneensa korkeilla kengillä useaan otteeseen ennen kuin he onnistuivat nappaamaan hänestä hyviä kuvia.

Ainut asu, jota nainen edes hieman katuu, on vuosien takaa otettu asukuva. Siinä Julia Foxilla on yllään musta jakkupuku, jota nainen nykyään pitää liian tylsänä asuvalintana, joka kaunottaren mukaan myös vanhentaa häntä.