Plathvillen realitypariskunta eroaa – paljastivat suhteen kariutumisen somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eristyksissä: Plathin suurperhe -realitysarjaa on esitetty myös Suomessa. Sarjassa seurataan Barry ja Kim Plathin sekä heidän yhdeksän lapsensa elämää maaseudulla Yhdysvaltojen Georgiassa. Nyt yksi sarjan pariskunnista on päättänyt erota.

Ethan Plath ja hänen vaimonsa Olivia ilmoittivat Instagram-tiliensä kautta, etteivät he ole enää yhdessä. Sarjan tähdet menivät naimisiin lokakuussa 2018. Fanit ovat spekuloineet mahdollisella erolla jo pitkään, mutta asiaan tuli vasta nyt varmistus heiltä itseltään.

– Olivia ja minä olemme eronneet. Liitto ei vain toiminut välillämme, vaikka Herra tietää, että annoimme molemmat kaikkemme. Näytti siltä, että vedimme jatkuvasti toisiamme vastakkaisiin suuntiin elämässämme eri tavoitteillamme, Ethan kirjoitti sosiaaliseen mediaan ja toivotti ex-vaimolleen kaikkea hyvää elämään.

Viime vuonna myös Ethanin vanhemmat Kim ja Barry Plath ilmoittivat eroavansa 24 vuoden avioliiton jälkeen.