Fanit huolestuivat – kontrolloiko Travis Barker Kourtney Kardashiania?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ensimmäisen yhteisen lapsen äskettäin saanut pariskunta Travis Barker ja Kourtney Kardashian antoivat lapsensa nimeksi Rocky 13. Nimi on annettu Travisin suosikkimuusikon ja lempinumeron mukaan.

– Pidän Rocky 13 -nimestä. Se on pyörinyt mielessäni viimeaikoina, Travis Barker kertoi tyttärelleen Alabamalle.

Fanit huolestuivat, koska nimi on Travisille tärkeä. Onko se sitä myös Kourtneylle? Esimerkiksi Redditissä on kirjoitettu, että rumpalimiehen päättämä nimi voi tuntua huolestuttavalta, jos lapsen äidin mielipidettä ei ole kuultu asiassa.

– Heidän häänsä, pukeutumistyyli ja lapsen nimi ovat perustuneet Travis Barkerin viboihin. Kourtney muutti koko vaatekaappinsa tavattuaan miehen. Onko Travis teidänkin mielestänne kontrolloiva?, fanit spekuloivat.