Katy Perry esitteli tyttärensä ensimmäistä kertaa – Daisy Dove pääsi äidin konserttiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry on esiintynyt nyt noin kahden vuoden ajan Las Vegasissa, mutta pitkä konserttirupeama tuli juuri päätökseensä. Naisen viimeistä konserttia Play-residenssissä pääsi katsomaan myös poptähden kolmevuotias tytär Daisy Dove.

Orlando Bloom oli People-sivuston mukaan tuonut tyttären äitinsä viimeiseen konserttiin. Katy Perry otti yleisössä olevan lapsensa herttaisesti keikan aikana huomioon ja puhui suoraan hänelle lavalta. Katy Perryn osoittaman huomion vuoksi myös yleisö pääsi nyt ensimmäistä kertaa kunnolla näkemään artistin tyttären, jota ei ole aiemmin tuotu julkisuuteen.

Daisy Dove nautti konsertista isänsä Orlando Bloomin kanssa ja kuunteli osan kappaleista miehen sylissä. Fanien kuvaamilla videoilla nähdään myös se miten Katy Perry juttelee lavalta lapselleen, jolla on suloinen Minni Hiiren puku yllään.