Tallink Silja perui Jari Sillanpään esiintymisen Iskelmä Risteilyllä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen iskelmätaivaan suosikkitähti Jari Sillanpäätä ei nähty äskettäin järjestetyllä Iskelmä Risteilyllä ennakkotiedoista poiketen. Sillanpää kertoi, että laivayhtiö Tallink Silja perui hänen esiintymisensä Iskelmä Risteilyllä viikkoa ennen tapahtumaa. Kyseessä on jo neljäs kerta, kun Sillanpään keikka peruttiin tänä syksynä.

– Risteilyn osaltani peruu yksipuolisesti Tallink Silja. Iskelmäristeilyn tapahtumajärjestäjä ja matkatoimisto eivät ole päätöksen takana, Sillanpää kertoi marraskuun alussa.

Miehen keikkalistoilla on edelleen joulukonsertteja. Eniten närää on aiheuttanut se, että Sillanpää on tuomittu rikollinen. Hän on saanut tuomionsa rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1995 voitettuaan Seinäjen Tangomarkkinoilla tangokuninkaan kruunun.