Frozen 4 on jo työn alla – kolmas osa ei ole vielä edes ilmestynyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn hittianimaatio Frozen – huurteinen seikkailu saa lisää jatkoa. Frozen 3 sai vahvistuksen aikaisemmin tänä vuonna. Nyt on paljastettu, että työn alla on myös jo elokuvasarjan neljäs osa.

Walt Disney Companyn toimitusjohtaja Bob Iger paljasti suunnitelmat neljännestä Frozen-elokuvasta Hong Kongin Disneylandissa, jossa avattiin World of Frozen -alue. Iger ei tosin vielä kertonut tarkempia yksityiskohtia tulevista jatko-osista.

– Alkuperäisen Frozenin ja Frozen 2 -elokuvan luonut Jenn Lee ahkeroi parhaillaan tiiminsä kanssa kahden uuden tarinan parissa, Iger kertoi Variety-lehden mukaan.

Frozen-elokuvien musiikista vastasivat lauluntekijät Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez. Anderson-Lopez kertoi sosiaalisessa mediassa kaksikon työskentelevän myös kolmannen ja neljännen osan parissa.

Ensimmäinen Frozen nousi ilmestyessään vuonna 2013 valtavaksi hitiksi. Niin tapahtui myös elokuvassa kuullulle Let It Go -kappaleelle. Vuonna 2019 ilmestynyt jatko-osa Frozen 2 ponnahti jopa kaikkien aikojen toiseksi suurimmat lipputulot tahkonneeksi animaatioelokuvaksi.