Tristan Thompson pyysi Kylie Jenneriltä anteeksi pettämistä – petti Khloea tämän bestiksen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloé Kardashian sai viime vuonna toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Hänellä on entuudestaan viisivuotias True-tytär, mutta tähti ei ole enää yhdessä lasten isän Tristan Thompsonin kanssa hänen jäätyään toistuvasti kiinni uskottomuudesta.

Tuoreessa Kardashianit-sarjan jaksossa nähtiin nyt miten Tristan Thompson istui alas sekä Kourtney Kardashianin että Kylie Jennerin kanssa alas. Mies halusi korjata Khloen siskoihin välit ja koki, että oli myös heille anteeksipyynnön velkaa.

Ensin mies jutteli Kylie Jennerin kanssa. Tristan Thompson oli erityisen pahoillaan Kylielle siitä, että hänen vuokseen nainen joutui menettämään parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin. Tristan jäi kiinni vuonna 2019 siitä, että hän petti Khloea Jordynin kanssa, minkä vuoksi kaikki sisarukset katkaisivat välinsä Jordynin kanssa. Nykyään Kylie Jenner on kuitenkin hänen kanssaan puheväleissä.

Tristan Thompson kävi syvällisen keskustelun myös Kourtneyn kanssa. Nainen oli varautunut keskusteluun muistiinpanovälineiden kanssa saadakseen mahdollisimman paljon irti heidän tapaamisestaan. Aiemmin Kourtney Kardashian on sanonut, että ei voi enää sietää Tristan Thompsonia näköpiirissään sen vuoksi miten mies kohteli hänen pikkusiskoaan.