Tubetähti arvosteli Kylie Jennerin vaatemerkin – tältä asut näyttivät hänen päällään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on perustanut uuden khy-nimisen vaatemerkin. Khy-merkin ensimmäinen mallisto lanseerattiin 1. marraskuuta ja sen tuotteiden menekki oli ilmestymispäivänä hurjaa. Khyn myynti ylitti miljoonan dollarin rajapyykin jo ensimmäisen tunnin aikana.

Nyt suosittua Roxxsaurus-kanavaa YouTubessa pitävä englantilainen Roxi päätti tilata khyn tuotteita ja tehdä niistä rehellisen arvostelun. Nainen oli tilannut kolme tuotetta verkkokaupasta ja esittelee ne nyt uudella videollaan yli 4,5 miljoonalle seuraajalleen.

Roxi oli tilannut tekonahkaa sisältävästä mallistosta näyttävän olkaimettoman pikkumustan, johon nainen rakastui heti. Nainen osti myös nahkahousut sekä muhkean hupullisen takin. Housujen lahkeet olivat 167,5 senttimetriä pitkälle naiselle aivan liian pitkät, vaikka hän tilasi koon xs. Takki oli Roxin mielestä kuin taideteos ja hyvin laadukkaasti tehty, mutta hänen makuunsa liian suuri.